The Chicklit Revolution

Skuggan av ett år av Hannah Richell

| Inga kommentarer

Screenshot_20170913-200330

Lila ärver ett gammalt hus vid en sjö i norra England. Hon vet inte vem som gett henne det, men när hon kommer dit för första gången känner hon sig hemma. Efter ett svårt missfall är hon svag och distanserad från verkligheten, som hon inte orkar ta tag i. Ingen förstår henne förutom huset, och där söker hon sin tillflykt, och flyr undan relationer och svåra samtal. Ju mer hon lär känna huset, desto mer förstår hon att något har hänt här, något betydelsefullt. Men vad? Och är det på något sätt meningen att hon ska ta reda på det?

En fantastiskt sammanvävd historia med lager på lager av spänning. Jag uppskattar böcker som har mig till att gissa och fundera hela tiden genom läsningen, som gör att jag ifrågasätter karaktärerna och deras handlingar, men där författaren sedan vänder handlingen på oväntade sätt och stjälper mina förutfattade meningar. Samtidigt som jag kan känna mig smart, samtidigt som det är en fängslande story med rundade karaktärer. här finns både mörker och ljus, humor och spänning.

Det här var den första bok på länge som fullständigt lyckades stänga ute resten av världen. Stackars familjen. Noll kontakt med mamma.

Läst som e-bok på mobilen av Christin

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.